Madrid'de Mourinho ve Ronaldo'nun Gecesi

Şampiyonlar Ligi'nde sonucu merakla beklenen karşılaşmada Real Madrid son bölümleri nefesleri kesen maçta Manchester City'i 3-2'lik skorla mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ilk hafta maçında Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya geldi. Bernabeu'da kadro değerleri toplamı 1 milyar doları bulan iki takımın mücadelesinde gülen taraf 3-2'lik skorla ev sahibi Real Madrid oldu.RONALDO ATTI, MOURINHO COŞTUReal Madrid karşılaşmanın son bölümlerinde arka arkaya pozisyonlar geliştirerek, Manchester City'nin gardını tamamen düşürdü. Kalesinde sürekli pozisyon veren Manchester City, Ronaldo'yu durduramadı. 90. dakikada maçtaki ilk ve tek hatasını yapan Joe Hart, Ronaldo'nun vuruşunu çıkaramayınca, Real Madrid 3-2'lik skorla galibiyete ulaştı. Bu arada Ronaldo'nun golünden sonra ise Jose Mourinho büyük bir sevinç yaşadı.Nefesleri kesen maçta Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 76. dakikda Marcelo, 87. dakikada Karim Benzema ve 90. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti.

Manchester City'nin golleri ise 68. dakikada Edin Dzeko ve 85. dakikada Aleksandar Kolarov'dan geldi.Bu galibiyetin ardından Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı.

JOSE MOURINHO'DAN SÜRPRİZLER

Real Madrid teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester City maçının 11'inde sürpriz isimlere yer verdi. Savunmada Sergio Ramos'u kesen Portekizli teknik adam genç isim Varane'ye şans verdi. Mesut Özil ve Karim Benzema da yedek kulübesinde yer alırken; Essien ile Higuain 11'de yer buldu.