Fenerbahçe Dernekleri Topuk Yaylası’nda Toplandı

Fenerbahçe Kulübü’ne bağlı taraftar dernekleri toplantısı Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yapıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kiğılı ve Derneklerden Sorumlu Asbaşkan Mithat Yenigün’ün de katıldığı organizasyonda Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Dernekler Çalışma Grubu Üyesi Yaşar Nadir Atilla’nın yanı sıra yurt içi ve yurt dışından 100’den fazla dernek ile 200’ü aşkın dernek yönetici ve üye de hazır bulundu.

Toplantı öncesi toplu halde hatıra fotoğrafı çektirilirken, Dernekler Çalışma Grubu Üyesi Yaşar Nadir Atilla’nın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kiğılı ve Asbaşkan Mithat Yenigün de birer konuşma yaptı. Daha Sonra karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden toplantıda, derneklerin ileriye dönük projeleri ve istekleri masaya yatırıldı.

Toplantı İznik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Sindel’in İznik çinisinden Aziz Yıldırım’ın resmini yaptırdığı tablo ile Salihli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cemal Çelik’in de Türk bayrağı, Fenerbahçe logosu ve Başkan Yıldırım’ın fotoğrafını içeren 3 boyutlu tabloyu hediye etmesiyle Son buldu .

Kaynak: İHA