Fenerbahçe’de Vaslui Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, çarşamba günü Romanya’da Vaslui ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarının İstanbul etabını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamlandı.

Yeni transferlerden Milos Krasic ile Joseph Yobo, takımla antrenmana çıktı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde Teknik Direktör Aykut Kocaman ile teknik heyet, futbolcularla Vaslui maçının analiz toplantısını yaptı. Toplantı öncesinde Aykut Kocaman, yeni transferler Milos Krasic ile Joseph Yobo’ya başarılar diledi.

45 dakika süren analiz toplantısının ardından antrenmana geçildi. Basına kapalı yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise; kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Öte yandan yeni transferlerden Milos Krasic ile Joseph Yobo antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte, ikinci bölümde ise kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde çalıştılar. Ayrıca tedavi süreçleri tamamlanan Mehmet Topal ile Egemen Korkmaz da takımla birlikte çalıştı.

Vaslui ile oynayacağı maçın hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Sarı-lacivertliler, saat 11.00’de özel bir uçakla Romanya’ya gidecek .

Kaynak: İHA