Rusya Bayan Voleybol Takımı Hocası Ovçinnikov Ölü Bulundu

Rusya Rusya Bayan Voleybol Takımı ve Dinamo Moskova Voleybol Takımı’nın Teknik Direktörü Sergey Ovçinnikov Hırvatistan’da ölü bulundu.Dinamo takımıyla kampa giden Ovçinnikov'un otel odasında asılı halde bulunduğu belirtildi.

Hırvatistan’ın Porec şehrinde kampta bulunan Dinamo Moskova Voleybol Takımı’nın hocası Sergey Ovçinnilov otel odasında ölü bulundu. Sabah saatlerinde otel işçileri Ovçinnikov’u kendi odasında asılı olarak buldu.Rusya Erkek Voleybol Takımı’nın hocası Vladimir Alenko, Londra Olimpiyatları’nda başarısız olan milli takım yüzünden Ovçinnikov’un çok üzüldüğünü dile getirdi. Alenko "Ovçinnikov çok konuşkan birisi idi, ama olimpiyatlarda galibiyetten sonra bile düşünceli görünüyor ve çok fazla sigara içiyordu." diye konuştu.

44 yaşındaki Ovçinnikov’un ölümüyle ilgili henüz resmi açıklama yapılmazken, Porec polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.Ovçinnikov, Rusya’nın Yaroslavl şehrinde toprağa verilecek.Ovçinnikov yönetimindeki Rusya Bayan Voleybol Takımı, Londra Olimpiyatları’nda çeyrek finalde Brezilya’ya elenmişti .