Juventus İyi Başladı: 2-0

Juventus, yeni sezona Parma'yı konuk ederek başladı. Baştan sona rahat bir maç geçiren Juve, 2-0 kazanmayı başardı.

Serie A'da Son şampiyon Juventus, yeni sezonun ilk haftasında sahasında Parma'yı ağırladı. Juvei maçı ikinci yarının başlarında bulduğu gollerle yenmeyi başardı.

İlk Yarı Gol Yok

Karşılaşmaya iyi başlayan Juventus, ilk atağını Vidal ile gerçekleştirdi. Pirlo'nun pasını alan Vidal, dışarıdan şutunu çıkardı ancak gol sesi gelmedi. 18. dakikada Vucinic, Pirlo'nun isabetli ortasına kafayı vurdu ama top aut gitti. 24. dakikada Andrea Pirlo'un frikiği az farkla dışarıya gitti. 33. dakika Juventus penaltı kazandı ancak Vidal bu şansı değerlendiremedi. 43. dakikada Sebastian Giovinco'nun soldan şutu gönderdi ama kaleci başarılı oldu. İlk yarı 0-0 Sona erdi.

Lichtsteiner ve Pirlo Sahnede
Son şampiyon Juve, ikinci yarıya daha diri bir görüntü ile girmeyi başardı. 54. dakikada Kwadwo Asamoah'ın pasında Lichsteiner topu filelere yolladı ve durum 1-0 oldu. Bu golden Sonra Juventus daha rahat bir oyun sergilemeye başladı. 58. dakikada frikik ustası Pirlo topun başına geçti ve sağ çaprazdan topu filelere gönderdi. 65. dakikada Parma'dan Jonathan Biabiany gole yaklaştı ancak başarılı olamadı. 88. dakikada Massimo Gobbi, sert bir şut çıkardı ancak yine gol gelmedi. Juventus, böylece lige üç puanla başladı.