Son Şampiyon Galatasaray, Sezona Galibiyetle Başlamak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen yılı şampiyon tamamlayan Galatasaray, sezonun ilk haftasında kendi sahasında Süper Lig'e çıkan Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

Sarı-kırmızılı takım, kendi saha ve seyircisi önünde sezona galibiyetle başlamak istiyor. Yeni sezonda kadrosunu Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hamit Altıntop, Amrabat ve Dany ile güçlendiren Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl başarıyı hedefliyor.

Sezonun ilk maçı öncesinde sarı-kırmızılılarda cezalı olan Engin Baytar ve Burak Yılmaz ile sakatlığı bulunan Semih Kaya görev yapamayacak. Transfer döneminde Galatasaray'a tekrar gelip gelmeyeceği uzun süre gündemde kalan ve en sonunda kiralık olarak tekrar takıma katılan Melo ise Fatih Terim tarafından yedekler arasında yer aldı. Yine takımda düşünülmediği belirtilen golcü oyunculardan Milan Baros maçın kadrosuna dahil edilmedi.

KASIMPAŞA CEPHESİ
Bir yıllık aradan sonra tekrar Süper Lig'e geri dönen Kasımpaşa ise tranfser sezonunu oldukça hareketli geçiren kulüpler arasında yer aldı. Yerli ve yabancı birçok oyuncuyu kadrosuna dahil eden Kasımpaşa, sezona puanla başlamının planlarını yapıyor.

Kasımpaşa, transfer döneminde Isaksson, Fabian Ernst, Kalu Uche, Djalma, Tabare Viudez, Yalçın Ayhan, İlhan Eker, Abdullah Dereli, Pintos, Kerem Şeras, İlker Avcıbay gibi birçok oyuncuyu bünyesine kattı.

TAKIM KADROLARI
Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Galatasaray: Muslera, Eboue, Dany, Ujfalusi, Hakan Balta, Aydın, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Emre Çolak, Umut Bulut, Elmander

Kasımpaşa: Isaksson, Abdurrahman Dereli, İlhan Eker, Yalçın, Sancak, Viudez, Sarmov, Ernst, Hakan Özmert, Djalma, Kalu Uche .