GAÜN Spor Kulübü Genel Kurulu Yapıldı

Gaziantep Üniversitesi öğretim elemanları ve idari personelleri tarafından 2012 Şubat ayında kurulan, ''Gaziantep Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği''nin ilk genel kurulu yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, GAÜN Seyirtepe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen kongre sonrasında, Yrd. Doç. Dr. Uğur Abakay başkan, Yrd. Doç. Dr. Mürsel Biçer başkan yardımcısı, Öğr.Gör. Behzat Şencay genel sekreter, Okutman Adnan Bagçeci sayman, Yrd. Doç. Dr. Ayhan Doğan, Doç. Dr. Hilmi Bayraktar, Yrd. Doç. Dr. Murat Kütük, Öğr. Gör. Önder Karakoç, Öğr. Gör. Tarkan Tuzcuoğulları ve Mehmet İşbilir ise yeni yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

Abakay, kulübün kurulmasında öncülük eden rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun ile katkılarından dolayı kulübün başkanı ve rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür'e teşekkür etti.

Kulüp olarak parlayan yıldız Gaziantep Üniversitesi'nin akademik ve idari personeline sosyal ve sportif faaliyetlerle katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Abakay, şunları kaydetti:

''Gaziantep Üniversitesi'ni tercih ederek şehrimize gelen sporcu öğrencilerin kulüp bünyesinde faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamakla birlikte, ilerleyen süreçte şehirle de bütünleşerek daimi spor okulları açıp akademisyenler nezaretinde yetiştirilecek genç yeteneklerin ülkemiz sporuna kazandırılması sağlanacaktır.''

Muhabir: Zerin Özdilek

Yayıncı: Sevil Çelik

Kaynak: AA