Fenerbahçeliler İftar Yemeğinde Buluştu

Erzurum Fenerbahçeliler Deneği’nce iftar yemeği programı düzenlendi.

Güzelyurt Restaurant’ta düzenlenen iftar yemeğine Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri Mithat Yenigün, Abdullah Kiğılı, Vefa Küçük, Vedat Olcay ve Ahmet Tahir Perek, Denetim kurulu üyeleri Rahmi Kanbay, Cengiz Orak ve Saadettin Nalbantoğlu ve Erzurum Fenerbahçeli Derneği yöneticileri katıldı.

Erzurum Fenerbahçeli Derneği Başkanı Selçuk Bozhalil, Erzurum’da Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, “Fenerbahçeliler olarak takımımıza sahip çıkacağız. Bugün burada yönetim kurulu üyelerimizle bir araya geldik. Yarında Galatasaray ile maçımız var tek ümidimiz ve isteğimiz takımızın Galatasaray’ı yenip süper kupayı almasıdır.” şeklinde konuştu.

İftar yemeğine Erzurum Fenerbahçeli Derneği yönetim kurulu üyeleri Cem Çil, Fatih Tüzemen, Aydın Dumlu, Ersin Beyazoğlu, Güven Gülüm, Adnan Atalay, Mücahit Erçoşkun, İzettin Genç, Süheyla Günaydın, Prof. Dr. Nurinisa Esenkuğa, Prof. Dr. Muhammet Tamanalp, Doç. Dr. Mahmut Kocaman, Doç. Dr. Arzu Uçar ve Yrd. Doç. Dr. Gonca Alak da katıldı.

Kaynak: İHA