Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün Çorlu'da

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılan dernek lokali ve sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulunmak üzere Çorlu'ya gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, inşaatı inceledi ve futbol okulundaki öğrencilerle bir araya geldi.

Fenerbahçe taraftarına övgüler yağdıran ve teşekkür eden Asbaşkan Yenigün, bu kaynaşmayı devam ettireceklerini söyledi.

Çorlu'da yapımı süren dernek binasını incelemek üzere Çorlu'ya gelen Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün'e Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Yaz Futbol Okulu'nda öğrenim gören küçük futbolcular büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Dernek binasında devam eden çalışmalara baktığını kaydeden Fenerbahçe Asbaşkanı Mithat Yenigün, “Çok güzel bir dernek lokali olacak. İnşallah açılışını da beraber yaparız, diğer derneklerimize de örnek teşkil etsin diye. Belediye başkanımızla da görüştüm buranın güzel bir potansiyeli var, Fenerbahçeliler olarak. Bakıyorum da arkadaşlarımız bu potansiyeli işlemek üzere güzel bir yönetim oluşturmuşlar. Başarılı, istekli ve görevi paylaşacak arkadaşlarımızın olması derneğimizin devamlılığını getirecek ve de Fenerbahçe burada güzel temsil edilecek” dedi.

Yenigün, çok zorlu bir yılı geride bıraktıklarını anlatarak, "Bugün gerçekleştirilecek olan etkinlikte 3 Temmuz'dan bu yana Başkanımızın ve İlhan Ekşioğlu'nun tahliye edilişinden sonraki ilk etkinliğimiz oluyor o anlamda da önemli. Ama bütün Türkiye izledi bizi, Fenerbahçe olarak çok güzel bir duruş sergiledik. Başkan, yönetim kurulu, camia, taraftar derneklerimiz, herkes üzerine düşeni yaptı diye düşünüyorum. İnşallah bundan sonra artık Türkiye farkı görecek ve bundan da ders çıkararak daha büyük bir bağlılıkla daha büyük bir güç birliği ile yolumuza devam edeceğiz. İnanıyorum ki önümüzdeki sezonu çok daha güzel geçireceğiz” diye konuştu.

Transfer konusundaki soruları da yanıtlayan Yenigün, “Bizde herkesin görevi ayrı, transfer konusunu Asbaşkanımız Ali Yıldırım ve Aykut Hocamız organize ediyor, şimdiye kadar çok iyi geldiler. Başka da bir şey söylemek istemiyorum. Zaten ben ketumum ama zaten konuşmamam gerekiyor” dedi.

Konuşmasının bir bölümünde taraftarlara da değinen ve taraftara teşekkür eden Yenigün, “Kimsenin başına gelsin istemeyiz bu olay ama başına gelirse insanların, duruşu, karakteri, davranışı, sabrı, cesareti böyle belli oluyor. Bütün camia olarak bunu kanıtlamış durumdayız. Bu kaynaşmayı devam ettirip daha da büyük başarılara birlikte koşacağız” şeklinde konuştu.

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgay Çalışkan ise, “Fenerbahçeli yöneticilerimize, bizleri kırmayarak Çorlu'ya geldikleri için teşekkür ediyoruz. Camia olarak şimdiye kadar, birlik ve beraberlik olarak sergiliyorduk bundan sonra daha kuvvetli kenetleneceğiz. Fenerbahçe'mizin başarısı için biz de elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız. Çorlu Fenerbahçeliler Derneği olarak da üyelerimize yakışır bir dernek binası yapmak için kolları sıvadık. Fenerbahçeli yöneticilerimiz de dernek binasındaki çalışmalarımızı yerinde incelediler” dedi.

Asbaşkan Mithat Yenigün, Fenerbahçe Türkiye Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, Dernek Çalışma Grubu Üyesi Yaşar Nadir Atilla Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Turgay Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri misafiri olarak Shiva Restoranda öğle yemeği yemeleri ile başlayan program, Asbaşkan Mithat Yenigün ve beraberindekilerin dernek binasında incelemelerde bulunarak Çorlu Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinden bilgiler alması ile devam ettirildi.

Asbaşkan Yenigün, dernek binasındaki incelemelerin ardından futbol okulundaki öğrencilerle de görüşerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Sosyal Tesisi, halı saha ve lokal binası, kapalı ve açık lokali, 280 metrekare kapalı alan, 400 metrekarelik açık bahçe ve 200 bin dolarlık bütçe ile yapımına başlanan Çorlu Fenerbahçeliler Sosyal Tesisleri'nde 7-12 yaş arası futbol okulu da bulunuyor .

Kaynak: İHA