Fenerbahçe'de Yeni Sezon Hazırlıkları

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yeni transferi Egemen Korkmaz da sarı - lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00’de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenmanda sarı - lacivertli futbolcular, 4 gruba ayrılarak 2’şerli gruplar halinde dar alanda pas organizasyonları çalıştı. Daha sonra 4 grup 2’şerli takımlar halinde dönüşümlü olarak dar alanda çift kale maçlar yaptıktan sonra futbolcular antrenmanı, soğuma çalışması ile tamamlandı.EGEMEN KORKMAZ ANTRENMANDAAntrenmana izinli olan Kuyt ile Volkan Demirel katılmazken, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Egemen Korkmaz takımdaki yerini aldı. Takımla birlikte koşu çalışmalarına katılan Egemen Korkmaz, daha sonra kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde kendisine uygulanan özel programla antrenmanı tamamladı.

KOCAMAN: TRANSFERLERLE DAHA DA GÜÇLENDİK
Bu arada antrenman öncesinde teknik direktör Aykut Kocaman, oyuncularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı. Kocaman, ilk olarak Egemen Korkmaz’a "hoş geldin" derken, futbolcularına yönelik "Yeni transferlerle gücümüze güç kattık. Aramıza yeni bir arkadaşımız daha katıldı.

Egemen’e hayırlı olsun diliyorum. Başarılarla dolu sakatlıktan uzak bir sezon diliyorum. Transfer dönemlerinin doğal süreci böyledir. Giden ve gelen oyuncular olur. Sezon başlayana kadar tüm transfer çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Çok kaliteli bir takımız, çok iyi bir sezon geçirdik. Şimdi yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlendik. Şu ana kadar katılımınızdan çok memnunum. Tatilde de ev ödevlerinizi iyi yapmış olduğunuzu gördük. Hazırlık dönemleri zorlu olur, teşekkür ediyorum. Ufak tefek ağrılarınız vardır, zaman zaman zorlanabilirsiniz. Ama burada yaptığınız tüm çalışmalar sezon içinde bize güç kuvvet dayanıklılık olarak geri dönecektir. Bir hafta daha dişinizi sıkın. Sonra maç dönemi başlayacak zaten. Hadi bakalım yine sert bir antrenman bizi bekliyor." ifadelerini kullandı .