Spor Genel Müdürü Baykan, Şampiyon Yıldız Boksörleri Kabul Etti

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yıldız kategorisindeki boksörleri kabulünde, "Sizlerden 2016 Olimpiyat Oyunları’nda madalya bekliyorum" dedi.

Baykan, 16. Avrupa Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Adem Avcı aynı şampiyonada bronz madalya kazanan Ömer Koç ile Ukrayna’da katıldığı şampiyonada 2’nci olan Osman Aydın’ı kabul etti. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile milli takım antrenörleri Cahit Himoğlu, Şener Seyrek ve Turgut Dedeköylü’nün de hazır bulunduğu kabulde, Genel Müdür Baykan, genç sporcuların aldığı başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Federasyon başkanı Eyüp Gözgeç’den boksun Ağrı ve Iğdır illerinde geliştirilmesi için çalışma yapmasını da isteyen Baykan, kabulde yaptığı konuşmada, "Başarılarınız hepimizi çok mutlu etti. Sporculuk hayatınızın başındasınız. Elde ettiğiniz başarıların sizi daha da hırslandırması gerek. Bugün elde ettiğiniz başarılar yarınlarda elde edeceğiniz başarıların işaretidir. Sizlerden 2016 yılında düzenlenecek olimpiyat oyunlarında madalya bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de, kendilerine verdikleri destekten dolayı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’a teşekkür ederken, başarılarının artarak devam edeceği sözünü verdi. TAŞPINAR DA KABUL ETTİ Eyüp Gözgeç ve beraberindeki kafileyi daha sonra Spor Genel Müdür Yardımcısı Tamer Taşpınar kabul etti. Taşpınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, genç sporcuların başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Taşpınar, kurum olarak genç sporculara büyük önem verdiklerini ve bu doğrultuda desteklerinin devam edeceğini ifade etti

Kaynak: İHA