İlıca İdmanocağı Belediyespor’dan Cengiz’e Teşekkür Ziyareti

Birinci Amatör Küme’ye yükselen Ilıca İdman Ocağı Belediyespor yönetim ve futbolcuları kupalarıyla Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ettiler.

İkinci Amatör Küme’den Birinci Amatör Küme’ye yükselen ve Bölgesel Amatör Lig hedefiyle yeni sezona hazırlanan Ilıca İdmanocağı Belediyespor yönetim ve futbolcuları Başkan Cengiz’e desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

CENGİZ: İLÇEMİZ SPORTİF BAŞARILARLA DA ÖN PLANA ÇIKACAKTIR

Ilıca İdmanocağı Belediyespor’un Birinci Amatör Küme’de ilçeyi en güzel şekilde temsil edeceğine inandığını dile getiren Başkan Cengiz, sportif başarılarla da ilçenin isminin ön sıralara çıkacağını söyledi.

Kulübün Birinci Amatör Küme’de de zirveyi hedeflediğine işaret eden Başkan Cengiz, “İkinci Amatör Küme’den Birinci Amatör Küme’ye çıkmayı başaran Ilıca İdmanocağı Belediyespor yönetim, teknik heyet ve futbolcularını kutluyor, aynı başarılarını bu sezon da tekrarlayacaklarına yürekten inanıyorum.” dedi.

Sporun gelişimine ve ilçenin sportif başarılarının artmasına yönelik çalışmaları destekleyeceklerinin altını çizen Başkan Cengiz, Ilıca İdmanocağı Belediyespor’a bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YÖNETİMDEN BAŞKAN CENGİZ’E TEŞEKKÜR

Ilıca İdmanocağı Belediyespor Başkanı Ömer Karslı da, kulübün elde ettiği başarıda Başkan Cengiz’in önemli pay sahibi olduğunu ifade ederek, “Belediye Başkanımız maddi ve manevi destekleriyle her zaman yanımızda olmuştur. Biz de Birinci Amatör Küme’ye yükselerek başkanımızın desteklerine layık olmaya çalıştık. Kendisine, yönetimim, teknik heyet ve futbolcular ile Aziziye halkı adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA