Diyarbakırspor’u Kongre Heycanı Sardı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor’da, 28 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olağan kongrede, çoğunluğun sağlanması hedefleniyor.

Son 3 sezondur aldığı başarısız Sonuçlarla, Süper Lig’den 3. Lig’e düşen Diyarbakırspor’da 28 Temmuz’da olağan kongre yapılacak. Diyarbakırspor taraftarı adına bir açıklama yapan Metin Tokat, “55 yaşındayım, kendimi bildim bileli Diyarbakırspor’un maçlarını takip etmişim ve seyrettim. Evimizden Sonra kendimizi onlara adadık. Ama ne yazık ki Son 3 sezondur ehliyetsiz ellere geçen kulübümüz borç batağına sürüklenip, başarısızlığa itildi. Borçlu kulübü kimse almaz. Herkes sıfır borcu olan kulüp istiyor.

Diyarbakırspor’un 28 Temmuz Cumartesi günü kongresi var. Biz taraftarlar olarak diyoruz ki bu kongrede zor çoğunluk sağlanır. Bu durumda kulübün aleyhine olur. O zaman diyecekler ki kimse gelip kongrede talip olup aday olmadı. Bu gibi şeyler söylenip, düşünüleceğine, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, valimiz ve iş adamlarımızdan isteğimiz Diyarbakırspor’un transfer yasağı ile ilgili sorununu çözüp konuyu halletsinler. Yoksa bu sezon Sonunda da 3. Lig’den amatör kümeye düşeriz” dedi .

Kaynak: İHA