Londra Yolcusu Halterciler Eğirdir'den Ayrıldı

Londra Olimpiyatları için hazırlıklarını Isparta'nın Eğirdir ilçesinde tamamlayan Halter Milli Takımı erkek sporcuları, Ankara'ya gitti

Eğirdir Spor Salonu'nda 24 Haziran tarihinden bu yana antrenörler Hasan Toker ve Erkan Kayır eşliğinde günde çift idmanla hazırlanan erkek sporcular, Son çalışmalarını tamamladı.

Halter Milli Takımı, Eğirdir'den ayrılamadan önce Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'ı ziyaret etti. Halter Milli Takım Antrenörü Hasan Toker, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'yi Londra'da en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Olimpiyatlar için hazır olduklarını ifade eden Toker, Türkiye'yi gururlandırmak, olimpiyatlardan madalyalarla dönmek istediklerini dile getirdi.

Antrenör Erkan Kayır ise olimpiyatlarda iyi dereceler elde etmek istediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Halter Milli Takımı'nın başarılı olması ve altın madalyalar kazanmaları için dua edeceğini kaydetti.

Ziyarette, antrenörler Hasan Toker ve Erkan Kayır, Başkan Özmeral'a milli forma hediye etti.

Eğirdir'den ayrılan Halter Milli Takımı erkek sporcularının, yarın Londra'ya gidecekleri bildirildi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenecek olimpiyatlarda Türkiye'yi erkeklerde 62 kiloda Erol Bilgin, 62 kiloda Hurşit Atak, 69 kiloda Mete Binay, 85 kiloda Fatih Baydar ve 94 kiloda İbrahim Arat temsil edecek.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Güç Gönel

Kaynak: AA