Ersen Martin Eyüpspor’da

Milli futbolcu Ersen Martin, kendini Mor-sarı renklere bağlayan imzayı attı.

Tecrübeli futbolcu Eyüpspor’u büyük hedeflerinden ötürü seçtiğini belirterek, “Zaten çok iyi bir takımları var, ama bende elimden gelen gayreti gösterip Eyüpspor’u herkesle birlikte Bank Asya’ya çıkarmaya çalışacağım. Murat hocamla önceden de çalışmıştım. Beni tanıyan çok iyi bir hoca. Bende geçen yıllarda sakatlığımdan dolayı bulunduğum takımlara çok faydalı olamadım ama bu sene Eyüpspor’a büyük katkıda bulunmak istiyorum. Eyüpspor’da çok iyi bir aile ortamı var, buda burayı tercih etmemde etkili oldu” dedi.

Eyüpspor Kulüp Başkanı Şevket Sever ise Ersen Martin’i bir süredir takip ettiklerini, “Kendilerine teklif götürdük, sağ olsun bizi kırmadı ve teklifimizi kabul etti. Bizim bir amacımız var oda Bank Asya 1. Lig’e çıkmak. Bu amacımız için birçok kişi çalıştı onlardan biride Son teklifimizde bizi kırmayıp gelen Ersen Martin. Bank Asya 1. Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu

Başkan Sever, transfer çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Eyüpsor’un diğer transferlerinden Ali Kemal Yükseker ise Eyüpspor’un çok kuvvetli bir camia olduğundan söz ederek, “Ersen Martin ile bu takıma transfer olmakta çok mutluluk verici. Takım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA