Sarı lacivertlilerden 12 milyon euro'luk teklif

G.Saray'dan sonra F.Bahçe de transferde müthiş bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertli ekibin, Benfica'lı süper yıldız Oscar Cardozo için Portekiz kulübüyle pazarlık masasına oturduğu belirtildi.

Transferde Galatasaray rüzgarlarının estiği şu günlerde Fenerbahçe'nin de müthiş bir bomba patlatmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Sarı lacivertli ekibin, Benfica'lı süper yıldız Oscar Cardozo için Portekiz kulübüyle pazarlık masasına oturduğu belirtildi. Portekiz'in önde gelen yayın organlarından olan ve Benfica kulübüne yakınlığıyla bilinen Record gazetesinin iddiasına göre, Fenerbahçe 29 yaşındaki golcü için 12 milyon euro bonservis bedeli teklif etti. Gazetenin haberine göre, Benfica başkanı Luis Felipe Vieira ise bu rakamı yetersiz buldu. Ancak bu teklifin kabul edilmemesi, Benfica başkanının muhaliflerini isyan ettirdi.

Kulüpteki muhalif kanat, F.Bahçe'den gelecek 12 milyon euro sayesinde, Benfica'nın parasızlıktan kapanmak üzere olan basketbol şubesinin kurtarılabileceğini vurguladı. Record gazetesinin Bernardo Ribeiro imzalı haberinde, Cardozo'nun gelecek yıl 30 yaşına gireceği ve benzer bir teklif gelmesinin imkansız olacağına dikkat çekildi. Fenerbahçe'nin Cardozo harekatına Portekiz'in Sapo gazetesi de yer verdi. Gazete, Benfica'dan aylık 75 bin euro alan 1.93 metre boyundaki Cardozo'nun, F.Bahçe'den ayda yaklaşık 200 bin euro alacağını ve bu cazip teklifi kabul ettiğini yazdı. Cardozo transferi gerçekleşirse, F.Bahçe Bienvenu'yü satacak.

PORTEKİZ'DE GÜNÜN KONUSU


F.Bahçe'nin Cardozo harekatı Portekiz'de büyük yankı uyandırırken, ünlü Record gazetesi haberi okurlarına böyle duyurdu. Cardozo geçen sezon Benfica'da 44 maçta 28 gol attı.