Ersen Martin Eyüpspor İle Anlaştı

Bir zamanlar Süper Lig takımlarının peşinde koştuğu, 33 yaşındaki golcü futbolcu Ersen Martin, 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor ile her konuda anlaştı.

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig tecrübesi bulunan Levent Kartop’u renklerine bağlayan Eyüpspor, Ersen Martin ile prensipte anlaştığını açıkladı.

Futbol Şube sorumlusu Habib Sever ile bir araya gelen Ersen Martin futbol kariyerinde ilk defa bir 2. Lig takımında forma giyecek. Habib Sever Ersen’in transferinde Teknik Direktör Murat Şahin’in çok etkili olduğunu ifade ederek, " Teknik direktörümüz Murat Şahin’in ismi transferlerimizde çok etkili oluyor. Levent Kartop ve Ersen Martin’in transferleri bizim için çok önemliydi. Tecrübeleri genç futbolcularımız için büyük avantaj olacak. Gerçekten ses getirecek bir kadro kuruyoruz. Hedeflerimiz çok büyük. Bu yıl şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz " dedi.

Teknik direktör Murat Şahin ile uzun yıllar süper ligde beraber oynadıklarının altını çizen Ersen Martin, "Onun Eyüpspor’a teknik direktör olması bu transferin gerçekleşmesine neden olmuştur. Başkanımız Şevket Sever benim transferimin gerçekleşmesinde çok özverili davranmıştır. Bana olan samimiyetin karşılığında yapılan transfer teklifine hiç tereddütsüz 'evet' dedim. Gerçekten başarıya hasret kalmış bir takıma geldim. Bu kulüpte herkesin tek bir hedefi var. Bizde bu beklentilere karşılık verebilmek için çok çalışıp Eyüpspor’u şampiyon yapmak istiyoruz " diye konuştu.

Futbola Almanya'da Nurnberg altyapısında başlayarak Beşiktaş'a transfer olan Ersen Martin, 2000-01 sezonunda Siirtspor forması giydi. 2002-2003 sezonunda Denizlispor'la UEFA Kupası'nda mücadele eden Ersen Martin, sırasıyla Trabzonspor ve Huelva formaları giydi. 2 Ocak 2010'da tekrar Türkiye’ye dönen Ersen Martin Manisaspor'a transfer oldu. 10 Haziran 2010'da Kasımpaşa'ya giden Ersen, serbest kalınca 2011-12 sezonunun ara transfer döneminde Gençlerbirliği ile anlaştı. Sivasspor forması da giyen Ersen Martin futbol kariyerinde ilk defa 2 lig takımında forma giyecek .

Kaynak: İHA