Melo'da flaş gelişme

Juventus'ta yeni sezon öncesi 28 kişilik kamp kadrosu belli oldu. Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Felipe Melo takımın yeni sezon planlarında yok...

İtalyan devi Juventus yeni sezon öncesi 28 kişilik kamp kadrosunu açıkladı. Val d 'Aosta'daki kampa yeni transferler Kwadwo Asamoah, Mauricio Isla, Nicola Leali ve Lucio da katılacak. Öte yandan Fenerbahçe'de geçtiğimiz yılı kiralık olarak geçiren Reto Ziegler de tekrar Torino temsilcisine döndü.

Takımın teknik patronu Antonio Conte 28 kişilik kadroda EURO2012'de forma giyen Sebastian Giovinco'ya yer vermezken, İtalyan oyuncuya tatil için ek süre tanındı. Öte yandan EURO2012'de İtalya forması altında mücadele eden 7 oyuncunun kampa daha Sonra katılacağı belirtildi.

VE MELO DÜŞÜNÜLMÜYOR

Conte'nin 28 kişilik kadro seçiminde 10 tane altyapıdan oyuncu seçimi dikkat çekerken, Galatasaray'da kiralık olarak sezonu geçiren Felipe Melo'yu planları içine dahil etmemesi dikkat çekti. Galatasaray ile maaş konusunda bir pazarlık içinde olan, Juventus'un bonservisiyle birlikte sarı-kırmızılı takıma göndermek istediği oyuncusu Melo Juventus'un yeni sezon programında düşünülmedi.

Galatasaray'ın Melo konusunda Brezilyalı oyuncu ile anlaştığı, bonservis için Juventus ile pazarlıklarda Son aşamaya geldiği iddia ediliyor. Melo'nun kampa çağırılmaması yetenekli oyuncunun Galatasaray'da kalacağı şeklinde yorumların yapılmasına sebep oldu.

28 kişilik kamp kadrosu:

Kaleciler: Leali, Storari

Savunma: Caceres, De Ceglie, Lichtsteiner, Lucio, Masi, Ziegler

Orta saha: Asamoah, Isla, Marrone, Padoin, Pepe, Vidal

Forvetler: Boakye, Matri, Quagliarella, Vucinic

Altyapıdan gelenler: Branescu, Citti, Rugani, Garcia Tena Pol, MagnusSon, Untersee, Appelt, Bouy, Schiavone, Padovan