Okulda ve Sporda Gurur Veren Başarı

Gaziemir Belediye Spor Kulübü’nün takwondocuları Türkiye ve dünya çapında dereceler alırken, okularındaki başarılarıyla da gurur veriyor.

Son olarak sporculardan 12 yaşındaki Birsunur Dede Sivas’ta düzenlenen Türkiye Okullar Arası Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda 41 kg’da Türkiye ikincisi, yaşıtı Ceren Filiz ise 33 kg’da Yıldızlar Ege Bölgesi 3.’sü oldu. Bu yıl takdirname alarak 8. sınıfa geçen Birsunur ve Ceren, karnelerini alarak Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u ziyaret etti. Sporculara çalıştırıcıları Gaziemir Belediye Spor Kulübü Taekwondo Hocası Hasan Taştan da eşlik etti. Başarılı sporcuları kutlayan Başkan Şenol, “Siz Gaziemir’in adını tüm ülkede ve yurtdışında duyuruyor, başarılarınızla bize gurur veriyorsunuz. Bu başarının devamı gelmeli. Hedeflerinizi yüksek tutun” dedi.

Başarılı sporculardan Birsunur’un aynı zamanda Gaziemir Belediyesi’nin ücretsiz dershanesi GAZİGEM’in de öğrencisi olduğunu öğrenen Başkan Şenol, bir kez daha gurur duyduğunu ifade etti, “Gençlerimizin başarılarında ve geleceklerini kurmalarında katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Başkan Şenol, başarılı öğrencilere hediyeler verdi. Taekwondo Hocası Hasan Taştan ise, Başkan Şenol’a desteği nedeniyle teşekkür etti.

Son olarak sporculardan Gizem Özcan ile Mısır'da yapılan Gençler Dünya Taekwondo Şampiyonası seçmelerine katıldıklarını belirten Taştan, Mısır’dan getirdiği bir hediyeyi de Başkan Şenol’a verdi .

Kaynak: İHA