Giresunspor Divan'a Kaldı

Bank Asya 1. lig'den bu sezon sonunda 2. lige düşen Giresunspor'da bugün genel kurul gerçekleştirildi.

Gündeme ilişkin konuların görüşülmesinin ardından yönetime listeler sunulmasına geçildi. Yönetime aday tek listeyi divana sunan Genç Çotanaklar Taraftar Grubu amigosu Hüseyin Bayraktar, listesinde sicil kurulunun bulunmaması nedeniyle tüzük gereği divan tarafından kabul edilmedi. Divana "Sicil kurulunu ekleyebilirim" diyen Hüseyin Terzioğlu'nun talebi divan tarafından tekrar kabul görmeyince, Divan Başkanı Osman Öden Giresunspor'un divana kaldığını açıklayarak "Süreç devam edecek ve birkaç gün içinde gelişmeleri göreceğiz" dedi.

Giresunspor eski yönetim kurulu üyesi Nahid Yamak, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, Sağlık il Müdürü Cengiz Cindemir ve genç çotanaklar taraftar grubu amigosu Hüseyin Bayraktar kongre sonrası kısa bir toplantı yaparak 23 Haziran'da tüm Giresunluları Osman Ağa Meydanı'nda birlik beraberlik için biraraya gelme çağrısı yaptılar.

Kongrede dilek ve temenniler bölümünde söz alan divan başkanı il Genel Meclis Başkanı Osman Öden, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli hakkında basında çıkan haberlere ve eleştirilere yönelik açıklama yaptı. Öden, "Yakınımızdaki illere baktığımızda Ordu, Trabzon ve Samsun'a baktığımız zaman milletvekillerinin, bakanlarının takımlarına yaptığı katkıları gördüğümüzde ordaki insanların ne kadar memnun, müteşekkir olduğunu hep birlikte izlerken, Giresun'da maalesef başta sayın Canikli olmak üzere milletvekillerimizin yaptığı yardımlar sanki hainlik olarak algılanıyor. Bu çok üzücü ve olmaması gereken olaylar. Hepimizin Giresun'a ve Gresunspor'a birbirimzi severek destek olmamız gerekir" dedi.

Kaynak: İHA