KKTC Fenerbahçeliler Derneği, Başkanını Seçti

Dün Lefkoşa'daki Ticaret Odası'nda yapılan KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nin 4. Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan Erçin Çoban seçilerek dernek başkanlığını Ercan İbrahimoğlu'ndan devraldı.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nin 4. Olağan Genel Kurulu'na Ercan İbrahimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda sırasıyla divan başkanlığının oluşturulması faaliyet raporunun sunulması ve ibrası, mali raporun sunulması ve ibrası ve sandık kurulu üyelerinin seçimiyle devam etti.

Ercan İbrahimoğlu faaliyet raporunu okuyarak, 2006 yılından beri başkanlık yaptığı dönemi, 3 Temmuz ve genel kurul sürecini değerlendirdi. Dernek olarak 2006 yılından bugüne kadar geçen süreçte taraftar kartı sayısının 3 bin 500'e ulaştığına dikkat çeken İbrahimoğlu, kombine satışlarında da önemli artış olduğunu söyledi.

Derneğin sosyal projeler kapsamında 102 çocuğunun giyim masraflarının karşılandığını anlatan İbrahimoğlu, 3 Temmuz 2011 tarihi sonrası kulübe destek vermek amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenlediklerini söyledi.

Son olarak genel kurul sürecini değerlendiren Ercan İbrahimoğlu üyelerin aidatları ödemeleri konularında çağrıda bulundu. İbrahimoğlu başkanlık yaptığı dönem süresince kendisine destek veren ve birlikte çalışan herkese teşekkür etti.

Ercan İbrahimoğlu faaliyet raporunun ardında mali raporunu üyelere sundu. Raporun ibrası sonrasında sandık kurulu seçimi ve başkanlık seçimi gerçekleşti.

Genel Kurulda tek aday olan Erçin Çoban KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanlığına seçildi. Erçin Çoban Başkanlık seçimi sonrası yaptığı konuşmada herkese teşekkür ederek, yeni dönemde dernek olarak yapmak istedikleri projeleri üyelere sundu.

Çoban, bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Ercan İbrahimoğlu'na teşekkür ederek, kendisinden bundan sonraki süreçte de tecrübelerinden yararlanmak istediklerini sözlerine ekledi ve Ercan İbrahimoğlu'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir plaket takdim etti. Ayrıca eski ve yeni başkanlar, kulübün dernekler sorumlusu Murat Boyraz'a ve derneklerden sorumlu asbaşkan Mithat Yenigün'e iletilmek üzere plaketlerini takdim ettiler.

Kurulda tek başkan adayı olan Erçin Çoban 45 oyla derneğin yeni başkanı oldu. Genel kurula onayı sunulan derneğin diğer kurulları da onaylandı ve Erçin Çoban ekibi ile genel kuruldan yetki aldı. Son olarak da dilek ve temenniler ile genel kurul son buldu .

Kaynak: İHA