Tatvanlı Sporcular Kampa Girdi

Bitlis’in Tatvan ilçesindeki 16 sporcu, 9-14 Şubat tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan K1 Lowkick, Light Contact Türkiye Kick Boks Şampiyonası öncesi 10 günlük kampa girdi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan takım hocası Ömer Uğur, Tatvan Kaymakamlığı’nın desteğiyle sporcuları 10 günlük kampa aldıklarını ve kamp kapsamında 14 erkek ve 2 bayan sporcuyla birlikte kamp boyunca sabah bisiklet ve koşu, öğle ve akşam ise antrenman yapacaklarını söyledi.

Kamp boyunca sporcuların akşamları da Tatvan Atatürk Lisesi’nin yurdunda konaklayacağını ifade eden Ömer Uğur, bu yıl ikincisini düzenleyecekleri kampın verimli geçmesi için çalışacaklarını belirtti.

Bitlis’te başarı çıtasını sürekli olarak yükselttiklerine vurgu yapan Uğur, “Milli takımlarda edindiğim tecrübeleri gelip kendi sporcularıma aktarmam, başarımıza destek oluyor. Her zaman söylüyorum, başarı bir takım oyunudur. Bizim takımımız bellidir. Takımımızı eski Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker kurdu. Daha sonra ise yine eski Tatvan Kaymakamımız Orhan Şefik Güldibi, duran takımımızın başarı elde etmesinde büyük gayret ve emekleri oldu. Şimdi ise takımımızın koşmasına Tatvan Kaymakamımız Süleyman Yılmaz yardımcı oldu. Başarılarımızı elde etmemizde Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün de büyük katkıları olmuştur” dedi.

Kampın yararlarını yapılacak olan yarışmada alacaklarını dile getiren Ömer Uğur, şampiyonada en az 3 dereceyle dönmek istediklerini sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA