Yimpaş Yozgatspor'da Başkanlığa Nurdoğan Getirildi

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yimpaş Yozgatspor'da, Halil Yılmaz'ın istifasıyla boşalan başkanlık görevine Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan'ın getirildiği bildirildi.

Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, düzenlediği basın toplantısında, Yozgatspor'u devraldıkları günden bugüne dek yaşanan süreci değerlendirdi.

Yimpaş Yozgatspor'a dün olduğu gibi bundan sonrada maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini belirten Uyar, şunları söyledi:

''Kulüp başkanlığı için yapılan değerlendirmeler neticesinde iki isim üzerinde karar kılındı. Bir tanesi Nurullah Nurdoğan, diğeri ise Yusuf Kenan Yılmaz. Kulübün Yimpaş bünyesinde devam edecek olması nedeniyle birinci başkanlık görevine Nurullah Nurdoğan'ı, ikinci başkanlık görevine ise bu işte tecrübesi bulunan Yusuf Kenan Yılmaz'ı getirdik. Diğer yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Yimpaş Yozgatspor'u eski günlerine getirmek için çalışacağız.''

Nurullah Nurdoğan ise zor bir görevi üstlendiklerini, ancak bu zor görevin üstesinden ekip olarak hep birlikte geleceklerini anlattı.

Yozgatspor'un geçmiş dönemlerde büyük başarılara imza attığını anımsatan Nurdoğan, ''Bu günden sonra da Yozgat halkının, sivil toplum kuruluşlarının, Yozgatspor sevdalılarının desteği ile güzel günlere geleceğimizin inancındayım. Bu taraftar ve camia 1. Ligi gördüğü için 3. Lig tatmin etmiyor. İnşallah en kısa zamanda bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunun için de sadece biz değil tüm Yozgatlılar taşın altına elini koymalı. Yozgatspor'u eski günlerine getirebilmek için canla başla mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

İkinci başkanlığa getirilen Yusuf Kenan Yılmaz da arzusunun Yozgatspor'u şampiyon yapmak olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

''Her insanın hayatta çok özel beslediği duygular vardır. Benim de içimde hep Yozgatspor sevdası olmuştur. Sizlerin de desteğiyle bu kulüpte başkanlık yapmaya gayret gösterdim. Benim son arzum bu takımı şampiyon yapmak. Bunun dışında kesinlikle hiç bir beklentim yoktur. Böyle bir oluşumun içinde ben çaycı da olurum, kulübesinde bekçi de olurum. İnşallah bu takımı sezon sonunda şampiyon yapmaya gayret göstereceğiz.''

Muhabir: Özcan Güney

Yayıncı: Orhan Canbulatel

Kaynak: AA