Yimpaş Yozgatspor’da Nurdoğan ve Yılmaz Dönemi Başladı

Spor Toto 3'üncü Ligi 3'üncü Grupta mücadele veren Yimpaş Yozgatspor’da kısa bir süre önce kulüp başkanlığından istifa eden Halil Yılmaz’dan boşalan başkanlığa, Yimpaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan ve eski başkanlardan Kenan Yılmaz getirildi.


Yimpaş avm’de düzenlenen toplantı ile Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı ve yeni yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarına tanıtıldı. Toplantıya Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Yimpaş Yönetim Kurulu Üyeleri ve gazeteciler katıldı.

Holding Başkanı Dursun Uyar, toplantıda yaptığı konuşmada Yozgatspor’u devraldıkları günden buyana yaşanan süreci değerlendirdi. Uyar, Kulübün birinci başkanlığına Nurullah Nurdoğan, ikinci başkanlık görevine ise bu işte geçmiş tecrübesi bulunan Yusuf Kenan Yılmaz'ı getirdiklerini söyledi.

Uyar, “Yimpaş Yozgatspor’a dün olduğu gibi bundan sonrada maddi manevi desteklerimiz devam edecek. Kulüp başkanlığı için yapılan değerlendirmeler neticesinde iki isim üzerinde karar kılındı. Bir tanesi Nurullah Nurdoğan, diğeri ise Kenan Yılmaz. Kulübün Yimpaş bünyesinde devam edecek olması nedeniyle kulübün birinci başkanlık görevine Nurullah Nurdoğan'ı, ikinci başkanlık görevine ise bu işte geçmiş tecrübesi bulunan Yusuf Kenan Yılmaz'ı getirdik. Diğer yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Yimpaş Yozgatspor'u eski günlerine getirmek için çalışacağız. Yeni yönetimimizin Yozgat halkına ve Yozgatspor'a hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Nurullah Nurdoğan’da başkanlık görevini devraldıklarından itibaren ateşten bir gömleği giydiklerini belirterek, "Zor bir görev üstlendik ama bu zor görevin üstesinden ekip olarak hep birlikte geleceğiz. Bu takım geçmiş dönemlerde çok büyük başarılara imza atmıştır. Bu günden sonra da Yozgat halkının, STK'ların, Yozgatspor sevdalılarının desteği ile güzel günlere geleceğimizin inancındayım. Bu taraftar ve camia 1. ligi gördüğü için 3. lig tatmin etmiyor. İnşallah en kısa zamanda bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunun içinde sadece biz değil tüm Yozgatlı taşın altına elini koymalı. Yozgatspor'u eski günlerine getirebilmek için canla başla mücadele edeceğiz. Yeni yönetimimizin tüm Yozgat halkımıza ve Yimpaş Yozgatspor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Yimpaş Yozgatspor’da daha önce çeşitli görevlerde bulunmuş ve başkanlık görevini yürüten Kenan Yılmaz, ise Yozgatspor’u çok sevdiğini ve son arzusunun takımı şampiyon yapmak olduğunu ifade etti.

Yılmaz, "Her insanın hayatta çok özel beslediği duygular vardır. Benimse içimde hep Yozgatspor sevdası olmuştur. Sizlerin de desteğiyle bu kulüpte başkanlık yapmaya gayret gösterdim. Benim son arzum bu takımı şampiyon yapmak. Bunun dışında kesinlikle hiç bir beklentim yoktur. Böyle bir oluşumun içinde ben çaycıda olurum, kulübesinde bekçi de olurum. İnşallah bu takımı sezon sonunda şampiyon yapmaya gayret göstereceğiz." diye konuştu.