Resmi Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, resmi kurum ve kuruluşlar arası futbol turnuvası yapılan kupa töreni ile son buldu.

Kupa törenine, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Türel, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Nenni ve sporcular katıldı.

Yapılan karşılaşmalar sonucunda ilköğretim erkekler takımları içinde Viranşehir 75. Yıl İlköğretim Okulu turnuvada birinci olurken, Tece İlköğretim Okulu ikinci, Ahmet Hocaoğlu İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. İlköğretim kızlar grubunda ise Ahmet Hocaoğlu İlköğretim Okulu birinciliği, Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu ikinciliği, Viranşehir 75. Yıl İlköğretim Okulu da üçüncülüğü elde etti. Liselerarası karşılaşmalarda da Pakize Kokulu birinciliği elde ederken, Mezitli Teknik Endüstri Meslek Lisesi ikinci, Davultepe Lisesi de üçüncü oldu. Kurumlar arasında ise birinciliği geçen senenin şampiyonu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kazandı. İkinciliği İlçe Jandarma takımı göğüslerken, üçüncülüğü de İlçe Emniyet Müdürlüğü elde etti.

Turnuvada birincilerin kupalarını ve madalyalarını Mezitli Belediyesi Başkanı Uğur Yıldırım verdi.

Kupa törenin ardından turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, “Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz kurum ve kuruluşlar turnuvası centilmence, dostluk içinde geçti. Bizim bu turnuvadaki amacımızda ilçemizdeki kurum ve kuruluşlar arasındaki bağı güçlendirmekti, hedefimize ulaştığımız için mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA