Aziziye’de Futbol Turnuvası

Aziziye Belediyesi tarafından organize edilen köyler arası futbol turnuvası sona erdi.

Beypınarı Mahallesi'nde düzenlenen ve iki ay süren turnuva, hafta sonu oynanan maçlarla sona erdi. Turnuva sonunda Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in de doğum yeri olan Dağdagül köyü şampiyon olarak kupanın sahibi oldu. Ocak köyünün ikinci olduğu turnuvada, üçüncülüğü ise Beypınarı Mahallesi elde etti. Final maçını Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Aziziye İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ümit Akkuş, İlçe Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Metin Demirtaş ile muhtarlar ve taraftar birlikte izledi.

Takımlarını destekleyen köylüler profesyonel taraftar gruplarını aratmadılar.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Belediye Başkanı Fatih Cengiz, sosyal ve sportif organizasyonların birlik, beraberliğin pekişmesine vesile olduğunu söyledi.

Turnuvanın centilmence sonuçlanmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini dile getiren Başkan Cengiz, gelecek yıllarda daha güzel ve kapsamlı bir organizasyon düzenleyeceklerini ifade etti.

Cengiz, müsabakaların turnuvanın ciddiyetine yakışır bir şekilde başa baş mücadeleye sahne olduğunu belirterek, "Turnuvaya katılan tüm takımlar centilmenlikleri ve güzel futbolları ile turnuvanın hakkını vermiştir. Ben tüm takımları ve taraftarları tebrik ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda daha güzel organizasyonlar düzenlenecek, biz de elimizden geldiği kadar katkı sunacağız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra turnuvaya katılan takımların kupaları ve centilmenlik plaketleri Başkan Cengiz ve komutanlar tarafından verildi.

Beypınarı Mahalle Muhtarı Ersan Akagündüz de Başkan Cengiz’e turnuvayı organize etmesinden dolayı teşekkür plaketi verdi .

Kaynak: İHA