Fenerbahçe Yönetiminden, Aziz Yıldırım İle Kongre Görüşmesi

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri 19-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurulu için Aziz Yıldırım ile görüştü.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Asbaşkanlar Ali Koç, Abdullah Kiğılı, yöneticiler Ali Yıldırım ve Mithat Yenigün şike davası kapsamında Metris Cezaevi’nde bulunan Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir hafta sonu yapılacak olan kongre süreciyle alakalı Başkan Aziz Yıldırım ile görüşme yaptıklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleriyle Aziz Yıldırım’ı ziyaret ettiklerini söyleyen Özdemir, “Kupayı başkana getirme söz konusu değil. Ancak getirirlerse bunu futbolcularımız getirir. Şuanda gündemimizde hafta sonu yapılacak kongre var. Başkanla bunun için bir görüşme yaptık. Fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Aziz Yıldırım kongrede başkan adayı. Bütün üyelerimizi kongreye davet ediyoruz. Fenerbahçe’ye yakışan bir şekilde kongremizi yapacağız. Daha sonra yeni yönetim kurulu görevine devam edecek” dedi.

Kendisinin başkan adayı olup olmayacağı yönündeki soruya ise Özdemir, “Ben daha önceden aday olmayacağımı açıklamıştım” cevabını verdi.

Kendisinin yeni yönetimde olmayacağının altını çizen Özdemir, “Aziz Yıldırım benim kardeşimdir. Her zaman biz beraber çalıştık. Ama artık ben gerçekten çok yoruldum. Artık başka, genç arkadaşlarımız var. Onlar görev alırlar” diye konuştu.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, Ziraat Türkiye Kupası’nın kazanılmasından dolayı da mutlu olduğunu dile getiren Özdemir, “İsterdik ki iki kupayı birden alabilelim. Bir tanesini alabildik. Ama bu dönemde bile tek kupa almak Fenerbahçe camiası için büyük bir başarıdır. Lig şampiyonluğunu Galatasaray aldı. Onları da tebrik ettik zaten. Bizde bu kupayı aldık müzemize koyacağız. 29 senedir bu kupaya hasrettik” ifadelerini kullandı.

Başkanvekili Nihat Özdemir’in ardından, diğer yöneticiler herhangi bir açıklamada bulunmadan Metris Cezaevi’nden ayrıldı .

Kaynak: İHA