Canlı Yayında Şok Sözler: 'Türk İnsanı Nankördür'

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve Gol programı ilginç anlara ve sözlere sahne olurken, Adnan Aybaba'nın canlı yayında ki sözleri şok etti.

12 Eylül askeri darbesini ve cuntacı Kenan Evren'i savunan spor yorumcusu Adnan Aybaba 'Bütün Türkiye yalvardı bu ülkeyi kurtarın diye yalvardı. Adamcağızı aldık şimdi yargılıyorlar. Türk insanı nankör ve vefasızdır. ' dedi.

EVREN PAŞA'YA YAPILAN HAKSIZLIKTIR
TÜRK İNSANI NANKÖRDÜR

İlginç çıkışlarıyla gündeme gelen futbol yorumcusu Adnan Aybab, Ve Gol'de futbolun konuşulduğu anda, konuyu 12 Eylül askeri darbesine getirerek 12 Eylül askeri darbesine getirdi. O günleri birebir yaşadığını ifade eden Adnan Aybaba, o dönem herkesin Kenan Evren'e ülkeyi kurtarması için yalvardığını ifade etti.

HEYKELİNİ DİKMEK LAZIM

Kenan Evren'in şu anda yargılanmasını doğru bulmadığını söyleyen Adnan Aybaba, canlı yayında bir hayli sinirlenince olanlar oldu. 'Türk insanı nankördür ' diyen Adnan Aybaba 'Kenan Paşa'ya yapılan haksızlıktır. Ben o günleri yaşadım. Ben okuyordum ve benim yanımda arkadaşımı öldürdüler. Kenan Paşa'nın heykelini dikmek lazım ' dedi.

BEYAZ GAZETE