Beyköy Belediyespor İçin Tek Yürek

Bal Liginde şampiyon olan Beyköy Belediyespor, 3. Lig kapısını aralamak için Derince Belediyespor ile Ankara final maçı yapacak.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele ederek şampiyon olan ve 3. Lig'e yükselmek için Ankara'da final maçı oynayacak olan Beyköy Belediyespor'a Düzce ili Belediye Başkanlarından tam destek geldi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç Beyköy Belediyespor için birlikte basın toplantısı yaptılar.

Başkan İsmail Bayram, Beyköy Belediyespor'un BAL'da elde ettiği başarıyı takdir ettiklerini belirterek “Tüm futbolcuları ve idarecileri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Ligi birinci olarak bitirdiler. Tabi bunun ikinci aşamasındayız. Pazar günü saat 14:30'da Ankara Keçiören'de Beyköy Belediye 3. lige katılma mücadelesi verecek. İnşallah bu mücadeleden de başarıyla çıkarlar. Önümüzdeki maç önemli bir maç, bu maça Düzce ve tüm ilçelerden taraftarların gelmesini bekliyoruz. Tüm belediye başkanlarıyla dayanışma içindeyiz. Her ay düzenli olarak toplantılar yapıyoruz. Birbirimize yardımcı oluyoruz. Bu konuda da Beyköy Belediye Başkanımızın bütün belediye başkanlarından yardım talebi oldu. Tüm başkanlarımız da maça gidişle ilgili katkısı olacak. Diğer başkanlarımıza da Beyköy Belediye başkanımız adına teşekkür ediyorum. Biz de Düzce Belediyesi olarak katkıda bulunacağız. Beyköy'den de araç kalkacak. Anıtpark'tan da saat 09:00'da araç kalkacak. Tüm belediyeler maç için araç gönderecek. İnşallah Beyköy bugüne kadar göstermiş olduğu başarılı grafiği sürdürür ve maçı alarak 3. lige çıkar. Maça gitmek isteyen Belediye Başkanlarımız var, bende gitmek istiyorum” dedi.

Başkan Osman Kılıç, tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek “Bu hafta sonu tarihi bir maça çıkacağız. İsmail Başkanımızın başkanlığında maça gidişle ilgili bir program yaptık. Ben Takımı Ankara'ya gönderdim. Bugün (Perşembe) ve Yarın (Cuma) idmanlarını yapacaklar. Cumartesi günü de istirahat edecekler. Tarihi maç için belediye başkanlarımız birer araç verecekler ve seyirci desteğini de sağlayacaklar. İsmail başkanımıza ve tüm diğer başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz hafta sonu 3. lige çıkan profesyonel bir takım olarak geriye dönmek istiyoruz. Bu konuda Düzce'nin özlemini gidereceğiz. Maça tüm Düzce adına çıkacağız. Artık bu iş Beyköy'ü geçti, Düzce'nin meselesi oldu. Bunu başaracağımıza inancım var. Buna inanan herkesi Ankara'ya bekliyorum. İnşallah sonuç hayırlı olur ve güle güle gidip, oynaya oynaya döneriz” diye konuştu.

Başkan Osman Kılıç, Ankara'da Düzce'nin eski belediye başkanı Ruhi Kurnaz'ın büyük destekleri olduğunu belirterek “Otel konusunda yardımları oldu ve tesislerini bize açarak idman yapmamızı sağladı” diyerek teşekkür etti .

Kaynak: İHA