Erzurumlu Okçular Şampiyon

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen ve Antalya’nın ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Kahraman Bagatır İlkbahar Okçuluk Kupası’nda Erzurumlu okçular şampiyon oldu.

29-31 Mart 2012 tarihlerinde Antalya’da yapılan Uluslararası Kahraman Bagatır İlkbahar Okçuluk Kupası Yarışmalarında Erzurum takımını oluşturan Hasan Basri Hancı,Erol Sulumer ve Mustafa Fırat makaralı yay büyük erkek takımı şampiyon oldu. Yarışmalara Türkiye’den 32 ilin yanı sıra Rusya, Estonya, Gürcistan, Azarbeycan ve Belarus katıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Hikmet Dumanoğlu, yönetimindeki okçuların başarısı Erzurumlu spor severleri oldukça mutlu etti.

HANCI, ÇİN YOLCUSU
Antalya’da yapılan Uluslararası Kahraman Bagatır İlkbahar Okçuluk Kupasında büyük başarı gösteren Erzurumlu okçulardan Hasan Basri Hancı milli takım baraj puanını geçti. Hancı sırasıyla 10-15 nisan'da Çin- Şangay’da yapılacak olan dünya kupası 1.ayak yarışması,1-6 Mayıs'ta Antalya'da yapılacak olan dünya kupası 2.ayak yarışması ve 21-26 Mayıs 2012 tarihlerinde Hollanda-Amsterdam'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası yarışmalarına katılacak. Şampiyon Okçu Hasan Basri Hancı, ayağının tozu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti.

ÇİNTİMAR KUTLADI
Erzurumlu okçular kazandıkları büyük zaferin ardından Antrenör Hikmet Dumanoğlu ve aynı zamanda il temsilcisi olan Mustafa Fırat ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Horasan Belediye Başkanı Mustafa Bastem ile Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Güven Gülüm de yer aldı. Okçuları büyük başarısından dolayı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şampiyon okçu Hasan Basri Hancı’ya da önümüzdeki zorlu yarışları öncesinde başarı dileğinde bulundu .