Ahmet Çakar'dan Adnan Aybaba'ya Travesti Benzetmesi

Spor yorumcusu Adnan Aybaba'yı eleştiren Ahmet Çakar'ın "Travesti" benzetmesi stüdyodakileri güldürürken, Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar'a "Hocam travesti mi diyorsun" deyince Adnan Aybaba şok oldu.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ve Gol programında Beşiktaşlı olarak bilinen Adnan Aybaba'nın Fenerbahçe'yi savunması spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'ı kızdırdı.

Adnan Aybaba'nın Fenerbahçe'yi savunmasını eleştiren Ahmet Çakar 'Fenerbahçe tarihinde hiç kimse senin kadar savunmamıştır. Seninle gurur mu duyayım, yoksa hizip mi duyayım bilmiyorum ama sen ciddi anlamda bir akademik mesele haline geldin. ' dedi.

HOCAM TRAVESTİ Mİ DİYORSUN?

Canlı yayında Adnan Aybaba'ya ilginç bir benzetmede bulunan Çakar 'İnini değiştiren gördüm, işini değiştiren gördüm, eşini değiştiren gördüm de, kulübünü değiştiren adam görmedim. Bu cinsiyet değiştirme gibidir . Cinsiyet değiştiren insanlara yapılan ameliyatlar sonrası mutlaka psikolojik destek sağlarla. Yeni yaşamına, yeni cinsiyetine alış diye. ' deyince stüdyoda bulunan yorumculardan Rasim Ozan Kütahyalı Adnan Aybaba'ya şok sözler söyledi.

Ahmet Çakar'ın benzetmesine gülen Rasim Ozan Kütahyalı 'Hocam travesti mi diyorsun ' dedi.

BEYAZ GAZETE