Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanlığı Seçimi Yapıldı

Galatasaray Kulübü'nde Divan Kurulu Başkanlığı seçimi tamamlanırken, İrfan Aktar yeniden başkan seçildi.

Galatasaray Kulübü'nün Nisan Ayı Divan Toplantısı bugün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı. Saat 13.30'da başlayan toplantı, başkanlık seçimi gündem maddesiyle start alırken, en kıdemli üye olarak Prof. Dr. Oğuz İmregün, oturuma başkanlık yaptı. İmregün'ün çağrısı üzerine, kıdem sırasına göre önce İrfan Aktar daha sonra da Türker Arslan kısa birer konuşma yaptı.

Başkan adayları, mevcut başkan İrfan Aktar ile Türker Arslan'ın yarıştığı seçimde oy kullanımı için 5 ayrı sandık hazırlandı. Seçimde üyeler, İrfan Aktar için kırmızı, Türker Arslan için ise sarı renkli oy pusulalarını kullandılar.

Üyelerin seçime ilgisi oldukça yüksek olduğu ve 700'ü aşkın üyenin oy kullandığı seçimde, sandıklar saat 17.00'ye kadar açık tutuldu ve sonra oy sayımı başladı.

Seçimi, 340'a karşı 366 oyla İrfan Aktar kazandı ve bir dönem daha Divan Kurulu Başkanı olmaya hak kazandı.

Sonuçların açıklanmasının ardından kürsüye gelen İrfan Aktar, Galatasaray Divan Kurulu'nun aynı ciddiyetle çalışmalarına devam edeceğini aktarırken, “Ben daha fazla fark bekliyordum. Çok gayretlilermiş. Her şey Galatasaray için iyi olsun” ifadelerini kulandı .

Kaynak: İHA