Arçelik Büyükler Voleybol Müsabakaları Tamamlandı

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi'nin katkılarıyla düzenlenen 'Arçelik Büyükler Voleybol Ligi Müsabakaları'nda Kıbrıscıkspor şampiyon oldu.

Toplam 13 takımın katılımı ile bir buçuk aydır süren turnuva, oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Bir buçuk ay süren karşılaşmalar sonrası finale yükselen Gençlergücü Spor Kulübü ile Kıbrıscıkspor arasında oynanan müsabaka nefesleri kesti.

Final karşılaşmasın Gençlergücü'nü 3-2'lik setlerle yenen Kıbrıscıkspor şampiyon oldu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve Arçelik Bolu Pişirici Cihazlar İşletmesi Genel Müdürü Adnan Tüfekçi'nin de heyecanla izledikleri final müsabakasının ardından, dereceye giren takımların ve ligin başarılı oyuncularının ödülleri takdim edildi. Final müsabakasında ligin 'en'leri de seçildi.

En iyi smaçör İl Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Öğretmenleri Spor Kulübü'nden Tayfun Urluoğlu, en iyi pasör Orman Müdürlüğü Gençlergücü Spor Kulübü'nden Koray Orhan, en centilmen takım İl Özel İdare Köroğlu Spor Kulübü oldu.

Kaynak: İHA