Balıkesirli 32 Hif Hakemi Düzenlenen Törenle İl Kokartı Aldı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Balıkesir Şubesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel dayanışma gecesinde 32 HİF hakemine il kokartı takıldı.

Pamukçu Asya Termal Tesislerinde düzenlenen geceye ilgi büyük olurken, davetlilerin yanı sıra ve FİFA hakemlerinin de katılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten TFFHGD Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Özkan, Balıkesir futbol hakemliğinin büyük bir aşama kaydederek terfi eden 32 HİF hakemine il kokartları protokol üyeleri tarafından takıldı.

Tören sonrası yapılan açık arttırma ise kıyasıya mücadele içinde geçti. FİFA hakemlerinin imzalamış olduğu Süper Lig Hakemi Aytekin Durmaz’ın yönettiği futbol hakem forması ve bir futbol topu açık artırma çıkarıldı. Açık arttırmada, Balıkesir Spor Kulübü 8 bin liraya top ve futbol hakem formasının sahibi oldu.

Geceye, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Belediye Başkan yardımcıları Yusuf Özenç ve Tuna Aktürk, İl Emniyet müdür yardımcısı Aydın Gider, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, İl Milli Eğitim şube müdürü Haydar Aydın, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Mutlu, İlhami Can, Ümit Akkuş, Ömer Soysal, TFFHGD Bursa Şube Başkanı Recep Kayın, TFFHGD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Uçak, FİFA Kokartlı Futbol Hakemi Yunus Yıldırım ve Halis Özkahya, ASKF Başkanı Metin Mengüç, TÜFAD Başkanı Şahin Kaman, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Hikmet Akkaş'ın yanı sıra Taban Birlikleri, spor kulüpleri yöneticileri ile Balıkesirli Futbol Hakemleri katıldılar. Geç saatlere kadar neşe içinde geçen gecede, hakemler geceyi düzenleyen yetkililere teşekkür ettiler .