Adnan Aybaba Oynadığı Takımın Rengini Bilemedi

Beyaz Tv 'de yayınlanan Ve Gol programına Adnan Aybaba damgasını vurdu.

Adnan Aybaba,İsveç'te futbol oynadığını öne sürünce canlı yayında Ahmet Çakar ve Aybaba arasında ilginç ve komik diyaloglar yaşandı. Adnan Aybaba'nın bu komik halleri karşısında ise Rasim Ozan Kütahyalı canlı yayında gülme krizi geçirdi. Programda Avrupa'da 2.ligde mücadele eden futbolcuların aldığı ücretler konuşulurken, Adnan Aybaba'da 'Ben biliyorum İsveç'te oynadım 'deyince olanlar oldu.

SEN BÜYÜK YALANCIYMIŞSIN
Ahmet Çakar, Adnan Aybaba'nın bu çıkışına 'Sen büyük yalancıymışsın. Sen nerede oynadın İsveç'te yahu? 'şeklinde cevap verdi. Adnan Aybaba ise İsveç'te AEK Stockholm takımında oynadığını söyledi.

6 TANE TAKIM SAY, İŞİ BIRAKACAĞIM

Ahmet Çakar, Adnan Aybaba'nın doğruyu söyleyip söylemediğini tespit etmek için, Aybaba'yı küçük bir sınava tabi tuttu. Aybaba'dan İsveç'te 6 takım ismi söylemesini isteyen Çakar, Aybaba'nın bu isimleri sayması halinde yorumculuğunu bırakacağını söyledi.

TÜRKİYE'YE KUPA GETİRDİM
Ahmet Çakar'ın bu çıkışı karşısında zor anlar yaşayan Adnan Aybaba ise, aklına takım isimlerinin gelmediğini ifade ederek, soruyu geçiştirmek istedi. Ahmet Çakar ısrarını sürdürünce Adnan Aybaba, AEK Stokcholm 1 sezon oynadığını ve o sezon en centilmen futbolcu seçildiğini söyledi.

TAKIMIN RENGİ NEYDİ?
Ahmet Çakar, Adnan Aybaba'yı köşeye sıkıştırmak için ilginç sorular sorarken 'Takımın renkleri ne renkti? 'sorusunu Aybaba'ya yöneltti. Aybaba takımın renklerinin kırmızı-beyaz olduğunu söyleyince Çakar itiraz ederek 'Stockholm'un renkleri kırmızı beyaz değildi. 'dedi.

HERİF OYNADIĞI TAKIMIN RENGİNİ BİLMİYOR
Aybaba renk tahminlerine sarı-siyah ve sarı-beyaz diye devam edince Ahmet Çakar 'Hadi bırakın saçmalamayı, herif oynadığı takımın rengini bilmiyor. Böyle saçmalık olur mu yahu? 'dedi.

KÜTAHYALI GÜLME KRİZİNE GİRDİ
Adnan Aybaba'nın canlı yayındaki bu sözleri ve oynadığı takımın renklerini hatırlayamaması Rasim Ozan Kütahyalı'yı gülme krizine sokarken, Kütahyalı kendine gelmekte zorlandı.


BEYAZ GAZETE