Bakan Kılıç Karaman’a Geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç bir dizi ziyaret, açılış ve AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere Karaman'a geldi.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman’ı makamında ziyaret eden Kılıç, burada basın mensuplarının sorularını cevapladı. "Futbolda şike" davasıyla ilgili olarak sorulan soruya Kılıç, “UEFA ve spor kamuoyunun Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentisi zaman kaybetmeden, belirsizliğin Türk futboluna zarar vermesine izin vermeden ilgili kurulların süreçleri yönetmesiyle bir karar alması.” olduğu şeklinde cevap verdi.

KARAMAN ÖNEM VERDİĞİMİZ BİR İL
Bakan Kılıç yaptığı açıklamada Karaman’ı her anlamda önemsediklerini belirterek bu yıl içinde Gençlik Merkezi ve 500 kapasiteli bir öğrenci yurdu, Ermenek ilçesine sentetik çim kaplı saha, Sarıveliler ile Başyayla ilçelerine de spor salonu yapacakları müjdelerini verdi. Vali Kahraman tarafından kendisine çini işlemeli seramik tabak ile el dokuması Taşkale halısı hediye edilen Bakan Kılıç, buradaki programından sonra Demosan Otel’de yapılan Ak Parti Karaman İl Başkanlığının kongresini ziyaret etti.Otel çıkışında üniversiteli öğrencilerle sohbet eden Kılıç, Sertavulda beraberindeki heyetle birlikte yemek yedi. Karaman’da esnaf ziyareti yapan Kılıç, Mevlana Hazretleri'nin annesi Mümine Hatun ile 12 yakınının türbelerinin bulunduğu Aktekke Cami ile çeşmeli kilise ve Tartan Evi’ni ziyaret etti.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün ile Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’nun eşlik ettiği Bakan Kılıç karşılaştığı yaşlılarla ve gençlerle de sohbet etti.