Keşanspor Kaza Sonrası Bir Daha Toparlanamadı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Keşanspor, ocak ayı başında kamp için Antalya'ya giderken geçirdiği kazanın artından bir daha toparlanamadı.

  Keşansporlu futbolcular, ilgisizlikten yakınarak, lige bu şartlar altında devam edelemeyeceklerini bildirdi.

Keşansporlu futbolcular yaptıkları yazılı açıklamada maddi ve manevi büyük sıkıntı içinde olduklarını ve bu sorunların giderilmesi için muhatap bulamadıklarından yakındı.

Kazanın ardından psikolojilerinin bozulduğu ifade eden futbolcular, ``Kulübün yönetim kurulu yok gibi bir şey, muhatap bulamıyoruz. Biz takımımız için tüm fedakarlığı yaptığımıza inanıyoruz ama aynı fedakarlığı yönetimimiz göstermedi. Kazadan sonra futbolcuların kramponları dahi yok, kayboldu. İdmana spor ayakkabıyla çıkıyoruz, lige bu şartlarda devam edemeyiz.``Açıklamada, Keşansporlu Özdemir Deniz, Yaver Varol, Serkan Erbay, Feyzullah Hardal, İbrahim Borazan, Melih Yıldız, Gökhan Dönmez, Rıfat Aras, Mehmet Ağaoğlu, Muharrem Doğan, Şahin Gümüş ve Kamil Çetintaş `ın imzası bulunuyor.

Keşanspor kafilesi, 7 Ocak`ta kamp için Antalya`ya giderken, Korkuteli ilçesinde kaza geçirmiş, uçuruma yuvarlanan otobüste, futbolculardan Can Çetinkaya hayatını kaybetmiş, 21 kişi yaralanmış, yaralılardan Güner Yıldız, kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.


 

Kaynak: AA