Derbi Öncesi Dostluk Rüzgarı

Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasında yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi iki takım taraftarları dostluk yemeğinde bir araya geldi.

  Cevahir Otel`de düzenlenen dostluk yemeğinde yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbi maçı öncesi iki takım taraftarları bir araya geldi. Sarı-lacivertli takımın Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu ile Beşiktaş`ın Çarşı taraftar grubu düzenlenen yemekte derbi maçı öncesinde dostluk mesajları verdi.

Genç Fenerbahçeliler taraftar grubu lideri Sefa Kalya, derbi maçı öncesinde böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getirerek, 'İlk maçta Beşiktaşlı arkadaşlarımız bizim oraya gidebilmemiz için uğraşmışlardı. Biz de geçen hafta onların gelebilmesi için pankart açtık ve Fenerbahçelileri davet ettik. Umarım bu görüntüler buradaki yemekle sınırlı kalmaz. İnşallah olaysız bir şekilde maç bitecek. Tatlı rekabet tabii ki olacak. Birbirimizi kızdıracağız. Sonuçta maç sonu bir tarafgülecek ama bizlere güzel bir anı kalacak. Bu tip organizasyonların devamının gelmesini istiyoruz. Bazı insanların çıkan olaylardan nemalanmak istemesine engel olacağız. Beşiktaşlı arkadaşlarımızdan burada özellikle rica ediyoruz. kendileri deplasman taraftarı olacağı için belki kontrolsüz güç olabilirler. Tatsız olayları engellemek için ellerinden geleni yapmalarını istiyoruz. Biz de ev sahibi olarak en iyi şekilde kendilerini karşılayacağız 'dedi.

Çarşı taraftar grubu lideri Alen Markaryan ise bu organizasyonla tribünlerde sanıldığı gibi bir kavga ortamının olmadığını gösterdiklerine vurgu yaparak, 'Tribünlerde oluşacak kaos ortamından nemalanmak isteyenlerin inadına arkadaşlarımızla birlikte burada yemek yiyoruz. Çünkü artık bu dünya kirlenerek dönüyor. Biz beyaz kalmaya çalışıyoruz. Bu yüzden bu organizasyona katılmayı kabul ettik. Umarım her derbi öncesinde böyle birlikte oluruz. Ezeli rekabetin her zaman arkadaşça dostça olması dileğiyleorganizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum 'diye konuştu.  

Kaynak: İHA