Ze Roberto: Takımla Gurur Duyuyorum

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı Teknik Direktörü Ze Roberto, Rabita Bakü karşısında çok iyi oynadıklarını belirterek, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ze Roberto, 'Takımla gurur duyuyorum. Çok iyi oynadık. Şahane bir seyircimiz var. Destekten dolayı onlara teşekkür ederim. Burada yapacağımız çok işler var. ' dedi.

Sarı - lacivertli oyunculardan Naz Aydemir ise yaptığı açıklalamada, 'Öncelikle çok mutluyuz. 3 yıldır üst üste Final Four 'dayız. İlk maça göre daha iyi oynadık. Bugün takım oyununu daha iyi oynadık. Şimdi tek düşüncemiz Bakü 'deki final four. ' diye konuştu.

Çok iyi maçlar çıkardıklarını belirten Seda Toklatlıoğulu da, bütün arkadaşlarını bu başarılı oyundan dolayı tebrik etti.

Eda Erdem ise, 3 yıldır Final Four 'a kalma başarısını gösterdiklerini belirterek, 'Takım, her geçen yıl tecrübe kazanıyor. Rabita Bakü gibi çok önemli bir rakibi yendik. Bu kupayı ne kadar istediğimizin sonucu. Maçı kazanmayı hak ettik. İnşallah kupayı biz kaldıracağız. ' dedi.

Güney Koreli oyuncu Yeon Koung Kim ise takım olarak iyi oynadıklarını söyledi ve ilk kez Fina Four 'da oynayacağı için çok heyacanlı olduğunu belirtti.