Yılıdızlar Güreş İl Birinciliği Başlıyor

Erzurum’da yeni bir güreş heyecanı yarın başlıyor.

Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yıldızlar Serbest ve Grekoromen güreş il birinciliği müsabakaları yarın Palandöken Spor Salonu 'nda başlıyor. Serbest ve grekoromen stilde yapılacak olan müsabakalar 4 Mart 'a kadar sürecek.

Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, 16-17 yaş yıldızlar serbest ve grekoromen güreş il birinciliği müsabakalarının Palandöken Spor Salonu 'nda yapılacağını belirterek, il birinciliği maçlarına tüm spor severleri davet etti.

Topaloğlu, “Müsabakalara katılım bir hayli yoğun olacak. Çekişmeli maçlar yapılacak. bütün güreş severleri müsabakaları izlemeye davet ediyor ve Palandöken Spor Salonu 'na bekliyoruz” dedi.Müsabakalar için Cuma günü tartı yapılacak, maçlar ise Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek. 16-17 yaş yıldızlar güreş il birinciliğinde Necip Fazıl Kishalı, Sebahattin Yıldız, Abdusselam Eroğlu, Sinan Topallı, Nurullah Yavilioğlu, Tufan Karakaş, Selçuk Okuyucu, Salih Gürsoy, Altan Köseoğlu ve Serhat Doğan gibi hakemler de görev yapacak. Müsabakalar sonunda dereceye giren güreşçilere madalya verilecek.

Kaynak: İHA