"Yeni Malatyaspor Gerçekten İyi Bir Ekip''

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da savunma oyuncusu Erman Yıldırım, üst üste aldıkları 3 galibiyetle kritik dönemi atlattıklarını ve bundan sonra kendilerini daha güzel günlerin beklediğini söyledi.

Tecrübeli stoper, takımın içindeki uyumun giderek artmasıyla birlikte saha sonuçlarının da başarılı olduğunu belirterek, 'Ligin ikinci yarısında takıma birçok futbolcu katıldı. Takım içerisindeki ortam kısa sürede birbirimize uyum sağlamamamıza yardımcı oldu. Uyumunun artması saha sonuçlarına da pozitif bir şekilde yansıdı. Aldığımız galibiyetlerle kritik dönemi atlattık ' dedi. İyi bir ekip olduklarını söyleyen Yıldırım, 'Yeni Malatyaspor gerçekten iyi bir ekip. Mevcut futbolcu arkadaşlarımızın yanı sıra takıma yeni katılan futbolcular arasında iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu. Bende takıma yeni katıldım ancak adapte olmakta hiçbir sıkıntı çekmedim. Neticede de son 3 haftada üst üste aldığımız galibiyetler takımın ne kadar iyi olduğunu gösteriyor ' ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Kocaelispor maçında takımına galibiyeti getiren golü kaydettiği için çok mutlu olduğunu kaydederek, 'Çorumspor, İskenderun Demir Çelikspor ve Kocaelispor maçlarında almış olduğumuz galibiyetlerle alt sıralardan uzaklaştık ve iyi bir çıkış yakaladık. Sahamızda oynadığımız Kocaelispor maçında da takımıma galibiyeti getiren golü attığım için çok mutluyum. Önümüzde Altay maçı var. Bu karşılaşmada da iyi mücadele ederek, galibiyet serimizi 4'e çıkarmak istiyoruz ' diye konuştu.

Kaynak: İHA