Turgutluspor, kötü gidişe 'dur' demek istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor, kötü gidişe 'dur' demek istiyor.



Pazar günü deplasmanda Konya Torku Şekerspor'a yenilerek kötü gidişini sürdüren Turgutluspor yeni bir sayfa açacak. Konya'da istifa eden ancak istifası kabul edilmeyen Yusuf Şimşek: 'Normalde futbolcular hocanın gitmesini ister ancak burada tam tersi bir durum oldu. İstifamı açıklamamın ardından oyuncuların bir gayret göstermesi benim kalmam için çaba harcamaları çok güzel ' dedi.

Bu hafta sahalarında oynayacakları Ofspor maçıyla çıkışa geçmek istediklerini kaydeden Şimşek, 'Ofspor maçıyla yeni bir sayfa açmak istiyor. Rakibimizin kim olduğu hiç önemli değil artık Turgutluspor'da hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Yönetimimiz ve taraftarımız ile kenetlenerek hedefimize ulaşmak istiyoruz. Önümüzde başarılı olmak için hiçbir engel yok. Oyuncularıma güvenim tam Turgutluspor hedefine ulaşacaktır ' şeklinde konuştu.

Öte yandan, Pazar günü sahasında Ofspor'u ağırlayacak olan Kırmızı-siyahlılar, günü çift antrenman yaparak geçirdi. Uzun süredir sakat olan Murat Karakoç düz koşulara başlarken takımda başka eksik ve sakat oyuncunun bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: İHA