Sakaryaspor, Kartalspor Maçına Karlı Zeminde hazırlanıyor...

Teknik Direktör Vural: ''Önümüzdeki 11 maçı kazanmak için oynayacağız''

Bank Asya 1 Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bundan sonra oynayacakları 11 maçı da kazanmak istediklerini söyledi. Pazar günü deplasmanda yapacakları Kartalspor maçının hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde, karlı zeminde sürdüren Sakaryaspor'da Teknik Direktör Vural, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde kalabilmek için en az 6 maç kazanmaları gerektiğini anlattı.

Vural, yoğun kar yağışı nedeniyle karla kaplı zeminde antrenman yaptıklarını ifade ederek, ''Hava şartları şu anda olumsuz. Saha karla kaplı ve o şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fakat rakibimiz de aynı durumda. Kartalspor da karla kaplı saha üzerinde hazırlıklarını yapıyor. Her şeye rağmen çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz'' dedi. Ağırlıklı olarak kondisyon çalışmaları yaptıklarını dile getiren Vural, Kartalspor karşısında kritik bir maça çıkacaklarını dile getirdi. Vural, Kartalspor maçında galibiyet hedeflediklerini belirterek, ''Bu maçı kayıtsız şartsız kazanmak istiyoruz. Bundan sonra önümüzdeki 11 maçı da kazanmak için oynayacağız. Yani başka alternatifimiz yok. Yapabildiğimizin en iyisini yapacağız. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Fakat düşünce yapımız ve oyun anlaşımız kazanmak yönünde'' diye konuştu.

Ligde kalmak adına önemli maçlara çıktıklarına işaret eden Vural, şöyle konuştu: ''İçeride ya da deplasmanda fark etmez kazanmak zorundayız. Zaten içeride de dışarıda da ikişer galibiyetimiz var. Artık futbolun gereklerini yerine getirerek kazanmak mecburiyetindeyiz. Bu takımın iyi futbol oynayıp başarıya ulaşması lazım. Biz de bunları oyuncularımıza anlatmaya çalışıyoruz.''

Kaynak: AA