Potada Erteleme ve Tekrar Maçlarının Tarihi Belirlendi

Beko Basketbol Ligi'nde ertelenen ve tekrar edilmesi gereken Galatasaray Medical Park-Banvit ve Aliağa Petkim-Anadolu Efes maçlarının tarih ve saatleri belirlendi

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, tehirli olan Banvit-Galatasaray Medical Park karşılaşması 14 Mart Çarşamba saat 18.30'da, Aliağa Petkim-Anadolu Efes maçı ise 15 Mart Perşembe günü saat 18.30'da oynanacak.

Galatasaray Medical Park'ın 2 Şubat Perşembe günkü THY Avrupa Ligi, Banvit'in ise 7 Şubat Salı günkü ULEB Avrupa Kupası müsabakalarının arasında kalan sürenin, bu tarihler arasında iki takım arasında oynanması programlanan Beko Basketbol Ligi 17. hafta müsabakasını TBF Yönergeleri ile tarif edilen bir gün ve saatte oynanmasını imkansız hale getirmesinden dolayı bu maç TBF Yönetim Kurulu tarafından 14 Mart haftasına tehir edilmişti.

Aliağa Petkim ile Anadolu Efes arasındaki Beko Basketbol Ligi'nin yine 17. haftasına ait maçın ise, Aliağa Petkim'in yaptığı itiraz sonucu tespit edilen kural hatası sebebiyle TBF Yönetim Kurulu tarafından tehir edilmiş müsabaka ile aynı haftada tekrar oynanmasına karar alınmıştı.

Kaynak: AA