Keskin:bu Takımdan En Az Üç Dört Futbolcu A Milli Takıma Gider

Internationa Challenge Trophy'deki ikinci maçında Estonya karşısında 5–0 galip gelen A2 Milli Futbol Takımı Teknik Direktör Gökhan Keskin, iki grup halinde dörder takımın yer aldığı bir turnuvada başarılı bir şekilde gittiklerini söyledi.

5 Ocak Stad 'ında düzenlenen basın toplantısında konuşan Keskin, Galler ile onuncu ayda 3. maçlarını yapacaklarını belirtti. Bu maçta da galip gelerek organizasyonda finallere kalmak istediklerini ifade eden Keskin, A2 Milli Takımın çok yetenekli oyunculardan kurulu olduğunu vurguladı. Yağmur ve kötü saha koşullarına rağmen farklı bir galibiyet kazandıklarını dile getiren Keskin, “Futbolcularımız özverili bir şekilde kalitelerini oyuna yansıtıp, fark attıklar. A Milli Takıma göz kırpan, seçilmiş, yaş grupları uyum oyunculardan kurulu bir ekip. İnanıyorum ki gelecekte bu takımda en az üç dört oyuncu A Milli Takım kadrosunda yer alacaktır.”dedi.

ARTIK FUTBOLU KONUŞMANIN ZAMANI GELDİ

Sezon başından beri hiç istenmeyen şeylerin konuşulduğunu, artık futbolu konuşmanın zamanın geldiğini aktaran Keskin, “Takım halinde çok iyi bir futbol oynadık. Veysel orta sahada elinden geleni yapıp, bunu 2 golle süsledi. Jem iyi performans gösterdi. Tevfik kalitesini ortaya koydu. Fert fert baktığımız zaman bir makine intizamında işledi. Rakibi de oynatmayarak çok güzel bir futbol sergilendi.”şeklinde konuştu.