Kaskispor Botaş'ı Evinde Devirmek İstiyor

Kaskispor Kadınlar Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Eurocup yarı final ikinci maçında Adana Botaş takımı ile karşılaşacak.

Kulüp Başkanı Ender Batukan, 'Adana'daki rövanş maçında da galip gelerek final oynamak istiyoruz ' dedi. FIBA Kadınlar Eurocup'ta Türkiye'yi başarıyla temsil eden iki takımdan Kaskispor Bayan Basketbol Takımı, Botaş takımı ile rövanş maçı için Adana'ya gitti. KASKİ Genel Müdürü ve Kaskispor Kulüp Başkanı Ender Batukan, finale en yakın takımın kendilerinin olduğunu söyleyerek, 'Biz söz verdik, Botaş'ı yeneceğimiz inancındayım ' dedi.

Batukan, 'Eurocup'ta geçtiğimiz hafta Botaş'ı 12 sayı ile mağlup etmiştik. Şimdi onun rövanşı olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye biz ve sporcularımız biz söz verdik. Rakipte kazanmak istiyor ancak, burada takımımızın başarılı olacağına inanıyordum ' dedi. Kulüp Başkanı Batukan, Perşembe günü oynanacak yarı final maçı için Adana ve Mersin'de yaşayan Kayserilileri maça davet ederek takıma desteğe çağırdı

Sezon başında Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettiklerini anlatan Batukan, 'Bu takımı aldıktan 1 hafta gerçekleştirdiğimiz ziyarette herkes iyi bir yere geleceğimize dair söz verdik. Avrupa kupasında iddiamız yoktu. Ligde ilk 3'te olacağımızı söyledik. Ligdeki hedefimiz garantili şimdi sıra Avrupa'daki hedefimizde. İnşallah bunu da başaracağız ' diye konuştu.

Kaynak: İHA