Kardemir Karabükspor'da Bursaspor Mesaisi Başladı

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında Ankaragücü’nü kendi sahasında 3 - 2 yenen Kardemir Karabükspor, 4 Mart Pazar günü oynayacağı Bursaspor maçının hazırlarına başladı.

Ankaragücü 'nü kendi sahasında yenen Kardemir Karabükspor, Bursaspor maçının ilk çalışmasını Karabükspor Yenişehir Hasan Doğan Tesisleri'nde yaptı. Antrenmanda futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Antrenman öncesinde kısa bir açıklama yapan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, 'Zor bir maç olacak ligin sonuda yavaş yavaş yaklaşıyor tabikii Bursa'dan kaybetmeden dönersek, bizim için çok artı bir olay olacak. Disiplin ve takip içinde yaparsak istediğimizi alırız.'' diyerek, şöyle konuştu:

''Ankaragücü gibi rakiplerle oynarken maça konsantre olmak tabiî ki zordur, ama unutmamamız gereken bir şey var, oyunun ilk yarısında 3 - 4 tane pozisyonumuz vardı. Ve atılan golün hepimiz biliyoruz nasıl olduğunu. Zaten bu tip maçlarda bu tip goller yediğiniz zaman takım panikler. Paniğe girdik bu istemediğimiz bir şeydi. İstenen oyunu oynayamadık ama 3 puan bizim için çok önemli. Hangi maç olursa olsun 3 puan almamız gerekir ve 3 puanı da aldık.

Bursaspor maçından başka bir maç düşünmüyorum, ekibimde başka maç düşünmüyor. Bizim tek düşündüğümüz Bursaspor maçı, biz maçlarımızı tek tek düşünüyoruz hep. Ben gelecekle ilgili plan yapmıyorum. Bizim takımımız kazandığı ve kaybetmediği sürece sorun yok demektir. '