Kardemir Karabükspor'da, Bursaspor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda oynayacağı Buraspor maçının hazırlıklarına başladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve 1.5 saat süren antrenmanda, futbolcular pas ve teknik ağırlıklı çalışma yaptı. Sakatlıkları devam eden Muhammet, Güven ve Şenol ile milli takımlarının hazırlık maçları için ülkelerine giden Ragued, Shelton ve Jahic antrenmana katılmadı. Teknik direktör Bülent Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor deplasmanında oyun ve taktik disiplini çok iyi yaptıklarında istediklerini alabileceklerini söyledi.

Hangi maç olursa olsun sahadan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini vurgulayan Korkmaz, şöyle dedi: ''3 puan bizim için çok önemli. Zor bir maç olacak. Çalışmalarımız bu yönde. Mücadelesi üst seviyede bir maç olacak. Şu anda ekibimle tek düşündüğümüz Bursaspor maçı. Oyun ve taktik disiplinini çok iyi yaparsak bu maçtan istediğimizi alırız. Bursa'dan kaybetmeden dönersek bizim için artı bir olay olacak. Kazandığımız veya kaybetmediğimiz sürece bizim için işler yolunda gidiyor demektir. Eğer stres, o baskıyı, o kaygıyı ve heyecanı yaşayamazsanız o zaman işler istediğiniz gibi gitmez. O stres, o baskıyı, o kaygıyı ve heyecanı her zaman için yaşamak zorundasınız. Rahatlık her zaman için problem yaratır. O stres, o baskı, o kaygı ve heyecan olacak. Bunlar olmadan istediğinizi yapamazsınız.''

Kaynak: AA