Karabükspor'da Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Hasan Doğan tesislerinde yapılan idmanda Milli takım kampına giden Shelton, Jahic ve Ragued yer almazken, sakatlığı biten Anıl ve Kağan takımla birlikte çalışmaya katıldı. Sakatlığı süren Deumi ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Diğer sakat oyunculardan süren Muhammet ve Güven'in ise tedavisine devam edildiği açıklandı

İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Bülent Korkmaz, Bursaspor deplasmanında oyun ve taktik disiplini çok iyi yaptıklarında istediklerini alabileceklerini söyledi. Hangi maç olursa olsun sahadan 3 puanla ayrılmaları gerektiğini belirten Korkmaz, '3 puan bizim için çok önemli. Zor bir maç olacak. Oradan kaybetmeden dönersek bizim için çok artı bir olay olacak. Çalışmalarımızın bu yönde. Mücadelesi üst seviye bir maç olacak. Şu anda ekibimle tek düşündüğümüz Bursaspor maçı. Oyun ve taktik disiplinini çok iyi yaparsak bu maçtan istediğimizi alırız ' dedi.

Ligin bitimine 6 hafta kaldığı ve bu yönde takımın stres yaşayıp yaşamadığı yönde bir soruya ise Korkmaz, 'Eğer siz stres, o baskıyı, kaygıyı ve heyecanı yaşayamazsanız o zaman işler istediğiniz gibi gitmez. O stres o baskıyı, o kaygıyı ve heyecanı her zaman için yaşamak zorundasınız. Rahatlık her zaman için problem oluşturur.O stres, o baskı, o kaygı ve heyecan olacak. Bunlar olmadan istediğinizi yapamazsınız ' şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: İHA