Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı Üçüncü Lige Yükseldi

Türkiye Voleybol Ligi K Grubunda Bölgesel Erkekler Liginde Kütahya İl birincisi olan Gediz Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı, 3.

Lig Play-of elemelerine katılmaya hak kazandı.Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı Antrenörü Gediz Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammed Keskin, Gediz tarihinde Bölgesel Erekler Liginde bir ilke imza atan Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımının Kütahya İl birincisi olarak 3. Lig Play-of elemelerine katılmaya hak kazandığını söyledi.

5 takımın katıldığı turnuva müsabakalarında 24 puanla hiç mağlubiyet almadan rakiplerini eleyen takımın sporseverler arasında göz doldurduğunu belirten Antrenör Muhammed Keskin, 'Bünyesinde Milli sporcu ve 2. ve 3. Lig oyuncuları bulunduran Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımı Gediz İlçe Spor Salonu'nda Kütahya Barosu Kulübü ile yaptığı son karşılaşmayı da 3-1 kazandı. Son galibiyetiyle Türkiye Voleybol Ligi K Grubunda Bölgesel Erkekler Liginde Kütahya İl birincisi olarak 3. Lig Play-of elemelerine katılmaya hak kazanan takımımız Gedizli sporseverlere böyle güzel bir zevki tattırmayı başarmıştır. Hak ettiği yere ulaştığı gibi kendisine yeni hedeflere doğru yönlendirmeyi de başaran takımımızın birincilik müsabakasının son setinde dört Gedizli oyuncunun boy gösterdiği gurur vericidir. Bu amansız mücadele Muhipler Fatih Sporun smaçları ile seyirciyi büyüledi. Büyük bir coşku seline maruz kalan galibiyette oyuncular sevinçlerini seyirci ile bütünleşerek kutladı. Muhipler Fatih Spor Kulübü Voleybol Takımını 3. Lig Play-of elemelerinde yolu ve hedefi açıktır. Bu büyük başarıya katkı sağlayan herkese kulüp olarak teşekkür ediyoruz ' dedi.

Kaynak: İHA